Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Sept hommes et une garce

      (Sapte baieti si o strengarita - 1967)
      82 min.
      Aventura
      Cumpara DVD & Bluray
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Sept hommes et une garce
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis Sept hommes et une garce

      Filmul lui Bernard Borderie, croit ca un film de aventuri în cheie satirico-umoristică, este plasat la sfârşitul secolului 18, inspirându-se dintr-un moment istoric deosebit de agitat. Numit în 1796 comandant al armatei franceze din Italia, tânărul general de 24 ani, Bonaparte, îşi conduce cu succes rapida sa campanie de eliberare a Italiei, atunci supusă cancelariei austriece.

       

      Acesta forţează Austria şi pe aliaţii ei să facă pace. Şapte grenadieri francezi, militari de carieră dar şi mari amatori de plăceri lumeşti, iau prizonieră o frumoasă şi seducătoare castelană italiană, Carlotta. Juna, fără inhibiţii, îi preferă pe soldaţii francezi celor austrieci, aceştia fiind mai arătoşi şi mai simpatici. Se rătăcesc cu toţii de batalionul francez şi trec prin aventuri de război, dar şi prin amuzante poveşti amoroase brăzdate de gelozie şi dueluri.

       

      Fata devine subiect de dispută între doi căpitani, vitejii şi iubăreţii Dorgeval şi Duprat, care se bat zilnic în duel pentru a-i câştiga favorurile. Alături de ei mai vin câţiva camarazi rătăciţi. Confruntările sângeroase ale războiului pun în pericol viaţa celor “7 băieţi”, dar ştrengăriţa născoceşte cele mai ingenioase soluţii de a-şi salva prietenii, folosindu-şi farmecele personale îi salvează chiar de sub puştile plutonului de execuţie.

       

      Când austriecii pregătesc o ambuscadă la pod pentru distrugerea batalionului francez aflat în marş, Carlotta, goală, face baie în râu atrăgând atenţia artileriştilor inamici, care uită de rostul lor. Profitând de moment, cei “7 băieţi”, dezertori după lege, schimbă direcţia de tragere a tunurilor şi aruncă în aer podul capcană. Batalionul e salvat iar soarta războiului e decisă în favoarea francezilor.

      CUMPARA

      Voteaza Sept hommes et une garce

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2012-11-16