Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Slumdog Millionaire

      (Vagabondul milionar - 2008)
      120 min
      Crima, Drama, Romantic, Thriller
      AG - Audienta Generala
      Cumpara DVD & Bluray
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis Slumdog Millionaire

      Vagabondul milionar este povestea lui Jamal Malik, un orfan în vârstă de 18 ani, venit direct din mahalaua Mumbai-ului, care este pe cale să facă faţă celei mai mari provocari din viaţa lui. Susţinut de o naţiune întreagă, el trebuie să mai răspundă la o singură întrebare pentru a câştiga fabuloasa sumă de 20 de milioane de rupii, la versiunea indiană a emisiunii “Vrei să fii milionar?”.

       

      Numai că în momentul în care filmările la emisiune sunt întrerupte până a doua zi, poliţia îl arestează pe Jamal, suspectându-l că trişează; cum poate şti atât de multe lucruri un simplu băiat de stradă? Disperat să-şi demonstreze nevinovăţia, Jamal le istoriseşte povestea vieţii lui din mahala, unde a crescut alături de fratele său, toate aventurile prin care au trecut, până şi întâlnirile nefericite avute cu mafioţii locali.

       

      Un capitol cu totul special nu putea lipsi din povestire. Este vorba despre Latika, fata pe care o iubeşte de când se ştie şi încearcă neîncetat să o găsească. Fiecare capitol al poveştii din ce în ce mai complexe ascunde răspunsul la una dintre întrebările jocului. O singură înrebare însă pare a nu-şi găsi raspunsul: ce caută la acest show un copil pe care nu îl interesează banii?

       

      Atât inspectorul, cât şi 60 de milioane de spectatori sunt pe cale să afle răspunsul direct de la Jamal. Un film de-a dreptul fermecător despre viaţă şi dragoste, Vagabondul milionar a câştigat nu mai puţin de 8 Premii Oscar la Ediţia din 2009, inclusiv la categoria “Cel Mai Bun Film”.

      CUMPARA

      Voteaza Slumdog Millionaire

      Fotografii (18) Slumdog Millionaire
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2011-07-15