Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Spring Breakers

      (Vacanța de primăvară - 2012)
      94 min
      Comedie, Crima, Drama
      IM 18
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis Spring Breakers

      Patru adolescente sexy, prietene din copilărie, îşi doresc să plece într-o vacanţă de primăvară de neuitat. Pentru a obţine banii necesari, ele jefuiesc un fast-food. Dar aceasta este doar începutul… După o petrecere deocheată într-o cameră de hotel, fetele sunt arestate şi condamnate la închisoare.

       

      Mahmure şi îmbrăcate doar în costumele de baie, ele apar în faţa judecătorului, care le eliberează în mod neaşteptat ca urmare a cauţiunii depuse de Alien (interpretat de James Franco), un gangster local care le ia sub aripa sa ocrotitoare şi le duce în cea mai aventuroasă vacanţă din viaţa lor. Dur în aparenţă, Alien ascunde o latură sensibilă care le cucereşte pe fete, care îl vor urma în locuri şi situaţii pe care nu şi le-ar fi imaginat niciodată.

       

      Hero Entertainment prezintă filmul Spring Breakers / Vacanţa de primăvară, o producţie Muse Productions, în asociere cu Rabbit  Bandini, O’ Salvation, Radar Pictures, MJZ, Pop  Films şi Iconoclast, în regia şi scenariul lui Harmony Korine. Din distribuţie mai fac parte: Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson, Rachel Korine şi Gucci Mane.

       

      Producătorii filmului sunt: Chris Hanley, Jordan Gertner, David Zander şi Charles-Marie Anthonioz, iar co-producători Susan  Kirr şi Mike  Weber. Imaginea este semnată de Benoît Debie, scenografia de Elliott  Hostetter; iar montajul de Douglas Crise. Costumele sunt create de Heidi  Bivens, iar coloana sonoră de Cliff  Martinez şi Skrillex.

      Voteaza Spring Breakers

      Trailer (3) Spring Breakers
      Fotografii (36) Spring Breakers
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2013-01-09