Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Synecdoche New York

      (Sinecdoca New York - 2008)
      124 min
      Comedie, Drama
      AG - Audienta Generala
      Cumpara DVD & Bluray
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis Synecdoche New York

      Caden Cotard (Philip Seymour Hoffman) este directorul unei mici companii teatrale care isi propusese sa adapteze pentru scena o noua versiune a celebrei piese Moartea Unui Comis-Voiajor. Insa in viata lui personala lucrurile nu merg deloc asa cum si-ar fi dorit; drept urmare el cade intr-o depresie profunda.

       

      Pe langa aceasta el mai prezinta si o serie de tulburari fizice misterioase, toate acestea pe fondul unei ipohondrii. Insa atunci cand se asteapta mai putin, un eveniment inedit se petrece in viata lui: va castiga prestigiosul premiu Mac Arthur – distinctie insotita de o suma considerabila. Din acel moment, el decide sa regizeze o piesa de teatru revolutionara – un act artistic de un realism nemaiintalnit. O mega-productie cu o distributie numeroasa care se va juca intr-un hangar abandonat din Manhattan, unde va construi o replica la scara mica a New York-ului, iar subiectul piesei va constitui viata cotidiana din celebra metropola americana.

       

      Desi in prima instanta, acest lucru ar fi trebuit sa il impulsioneze, Caden va pierde treptat contactul cu lumea reala, devenind prizonierul unei lumi iluzorii…Sinecdoca, New York reprezinta debutul al apreciatului scenarist si producator Charlie Kaufman – in filmografia caruia regasim nu mai putin celebrele Eternal Sunshine of the Spotless Mind (cu care a castigat Premiul Oscar), Confessions of a Dangerous Mind, Being John Malkovich. Filmul a avut premiera la Festivalul de la Cannes din 2008, unde a avut un succes incontestabil atat la public cat si la critica.

      CUMPARA

      Voteaza Synecdoche New York

      Trailer (0) Synecdoche New York
      Fotografii (32) Synecdoche New York
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2011-07-18