Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Tatal meu e cel mai tare

      (Tatal meu e cel mai tare - 2012)
      29 min
      Drama
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis Tatal meu e cel mai tare

      Andrei (13 ani) locuieşte împreună cu părinţii săi într-un cartier sărac: cu mama, Cati, şi cu tatăl, Tavi, care se ceartă mereu din cauza problemelor financiare. Copilul nu ştie că pentru părinţii lui, fiecare zi este un test de supravieţuire. Tavi nu şi-a primit salariul de două luni, astfel că nu mai au bani nici de mâncare şi riscă să fie evacuaţi din cauza întârzierilor la plata întreţinerii. Au nevoie de o minune, altfel totul e pierdut.

       

      Deşi părinţii săi se chinuie să facă rost de bani, nu ştiu că Andrei căştigă din ce în ce mai mult. El joacă zaruri în curtea scolii şi vinde haine furate din Spania, împreună cu prietenul lui cel mai bun, Filip. Într-o zi, cei doi băieţi sunt de acord să treacă la nivelul următor al “carierei” lor: Andrei şi Filip vor lucra pentru prima dată cu Grozavu, şmecherul cartierului. Cui nu i-ar prinde bine să câştige 100 euro în jumătate de oră? Ce nu ştiu ei, însă, este că munca lor presupune recuperarea datoriilor, violenţă extremă şi trafic de droguri. Viaţa de cartier nu este deloc aşa simplă precum credea Andrei.

       

      În drum spre casă, când se aşteapta mai puţin, Andrei se întâlneşte cu tatăl său – Tavi îşi dă seama imediat ce face fiul său. Îl întreabă pe Andrei de unde vine, dar Grozavu, încercând să-şi protejeze “investiţia”, începe să-l lovească pe Tavi şi-l pune la pământ.

       

      Grav rănit şi plin de ură, Tavi merge pe urmele atacatorului şi-l găseşte într-un bar, stând de vorbă cu Andrei. Cei doi încep din nou să se bată dar, de data aceasta, Tavi se dovedeşte a fi mult mai abil decât şi-ar fi putut imagina cineva. Îşi scoate copilul din dugheana de bar şi, în loc să-l pedepsească, Tavi consideră că e timpul ca ei doi să împartă pentru prima dată o bere. 

       

      Andrei nu mai e deloc un puşti, aşa că e nevoie să aibă o discuţie ca de la bărbat la bărbat. Pentru prima dată în viaţa lui Andrei, se simte foarte apropiat de tatăl său. Întorşi acasă, cei doi descoperă că Grozavu trecuse pe la Cati şi îi lăsase un mesaj de răzbunare. Acela e momentul în care Tavi decide că e timpul să reia legătura cu oamenii din trecutul său şi să apeleze la măsuri extreme pentru a-şi proteja familia.

      Voteaza Tatal meu e cel mai tare

      Actori & echipa Tatal meu e cel mai tare
      Regie
      Scenaristi
      Producatori
      Distribuitor
      MediaPro Distribution
      Fotografii (3) Tatal meu e cel mai tare
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2012-08-02