Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Terminator 3: Rise of the Machines

      (Terminatorul 3: Supremaţia Roboţilor - 2003)
      100 min
      Actiune, Science-Fiction, Thriller
      IC 14
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis Terminator 3: Rise of the Machines

      "Imaginaţi-vă o lume a întunericului permanent, unde maşinile controlează destinul oamenilor. Imaginaţi-vă că sunteţi singurii care pot opri asta. Dar înainte de a face asta, ceva groaznic trebuie să se întâmple."
      John Connor 

      Au trecut 10 ani de când John Connor (NICK STAHL) a ajutat la prevenirea Zilei Judecăţii - ziua în care extrem de dezvoltata reţea de maşini a lui Skynet avea să devină conştientă şi să distrugă omenirea. Dar 29 august 1997 a venit şi a trecut fără incidente, în ciuda celor 2 atentate ale lui Skynet asupra lui Connor şi a războiului purtat de omenire.

      Acum, Connor trăieşte la limită, fără casă, fără cărţi de credit, fără telefon şi fără o slujbă. Nu există niciun document care să ateste existenţa lui. Nicio urmă care să poată fi depistată de Skynet. Până când...
      ...din umbra viitorului apare T-X (KRISTANNA LOKEN), cel mai sofisticat cyborg ucigaş, creat până acum de Skynet. Trimisă înapoi în timp pentru a termina ceea ce începuse predecesorul ei, T-1000, această maşină este tot atât de nestăpânită precum este de frumoasă masca sa umană. Ea este mult mai puternică, periculoasă şi distructivă decât orice alt Terminator venit înaintea ei.

      De data asta, însă, Connor nu mai este singura ţintă pe lista Skynetului, medicul veterinar Kate Brewster (CLAIRE DANES) îşi va vedea trecutul îndepărtat şi prezentul promiţător intrând în coliziune cu un viitor inimaginabil, dar numai dacă va scăpa din mâinile lui T-X. 

      Când Connor şi Kate realizează că Ziua Judecăţii e înfiorător de aproape de ei - mai au numai trei ore până la sfârşitul omenirii - iar singura lor speranţă de supravieţuire este o dublură a cyborgului Terminator (ARNOLD SCHWARZENEGGER), fostul asasin misterios a lui Connor. 

      Împreună ei trebuie să triumfe asupra tehnologiei superioare a lui T-X şi să oprească Ziua Judecăţii, sau să fie martori la distrugerea civilizaţiei umane. 


      Voteaza Terminator 3: Rise of the Machines

      Fotografii (137) Terminator 3: Rise of the Machines
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2011-12-24