Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      The Dallas Buyers Club

      (Dallas Buyers Club - 2013)
      117 min
      Biografic, Drama, Istoric
      N15
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis The Dallas Buyers Club

      Un om departe de a fi perfect luptă pentru supraviețuire în timpuri tulburi în America.

      Inspirat de întâmplări adevărate, "Dallas Buyers Club" este  povestea lui Ron Woodroof, despre curaj și putere, în regia lui Jean-Marc Vallée, după un scenariu original care le aparține lui Craig Borten și Melisa Wallack.

       

      Fiu al Texasului, Ron Woodroof (Matthew McConaughey) este un electrician și un cowboy itinerant care trăiește de pe o zi pe alta, când, în 1985 află vestea șocantă că a fost diagnosticat HIV pozitiv și că nu mai are de trăit decât 30 de zile. Dar el nu va vrea să accepte această condamnare la moarte.

       

      Se documentează rapid și află că în Statele Unite lipsesc unele tratamente autorizate, așa că pleacă în Mexic. Acolo află despre tratamente alternative și începe să le aducă ilegal în America, punând astfel în fața unei mari provocări atât comunitatea științifică, cât și pe cea medicală, inclusiv pe medicul său, dr. Eve Starks (Jennifer Garner), care își face griji pentru sănătatea lui, și nu numai.

       

      Un marginal al comunității gay, Ron își găsește un aliat improbabil, pe transsexualul Rayon (Jared Leto), pacient cu SIDA, care are își trăiește viața cu la fel de multă plăcere ca și Ron. Dar Rayon mai are ceva în comun cu Ron – spirit de antreprenor.

       

      Căutând să ocolească sancțiunile guvernamentale împotriva traficului cu medicamente și suplimente neautorizate, cei doi pun bazele unui “club al cumpărătorilor” ai cărui membri – oameni bolnavi de SIDA – plătesc cotizații lunare pentru a avea acces la medicamente.

       

      Acținuile lor ajung să aibă răsunet și în restul Americii, iar clubul începe să aibă tot mai mulți membri – prieteni, dar și alți clienți. Ron se luptă, așadar, pentru dreptul la demnitate, educație și, nu în ultimul rând, la acceptarea de către societate. În anii care au urmat după ce a fost diagnosticat, luptătorul Ron a trăit o viață mai bogată și mai intensă ca niciodată înainte.

      Voteaza The Dallas Buyers Club

      Trailer (11) The Dallas Buyers Club
      Fotografii (17) The Dallas Buyers Club
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2014-02-04