Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      The Duchess

      (Ducesa - 2008)
      110 min
      Biografic, Drama, Istoric, Romantic
      AG - Audienta Generala
      Cumpara DVD & Bluray
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis The Duchess

      Asemenea Prinţesei Diana, din a cărei familie descinde, Georgiana - Ducesa de Devonshire (Keira Knightley) - avea privilegiul de a fi frumoasă, stilată şi adorată de public. Dacă frumuseţea şi charisma ei i-au garantat faima, un lucru pare să-i fi scăpat de fiecare dată: norocul în dragoste.

       

      În spatele faţadei sale aristocratice, se ascunde o femeie înteligentă şi vulnerabilă, captivă într-o căsnicie nefericită alături de Duce (Ralph Fiennes), unul dintre cei mai bogaţi oameni din Anglia. Frustrată de restricţiile cu care trebuia să se confrunte ca femeie şi reprezentantă a unei clase sociale înalte, Ducesa Georgiana decide să se răzvrătească.

       

      Un prim pas în lupta împotriva nefericirii a fost făcut în momentul în care a decis să o ia la curtea regală pe frumoasa Lady “Bess” Foster (Hayley Atwell). Pentru că lucrul acesta nu ar fi fost posibil decât cu acordul Ducelui, reşedinţa familiei avea să se transforme în curând în adăpostul perfect pentru un controversat menage-à-trois.

       

      Rebeliunea Georgianei nu s-a oprit aici, ba mai mult, s-a extins ulterior şi în sfera publică, unde a reuşit să spulbere convenţiile, devenind un susţinător înfocat al campaniei liberalilor. În timpul demersurilor sale politice, Georgiana s-a îndrăgostit de Earl Grey (Dominic Cooper), viitorul Prim Ministru al Angliei, descoperind pentru prima dat în viaţă dragostea adevarată.

       

      Va putea supravieţui Georgiana stricteţii Ducelui, geloziei frumoasei Bess, poporului şi presiunii căsniciei? Nu rata drama Ducesa / The Duchess o poveste cutremurătoare despre locul femeii într-o epocă condusă numai de bărbaţi.

      CUMPARA

      Voteaza The Duchess

      Fotografii (18) The Duchess
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2011-07-13