Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis The Green Hornet

      O super comedie regizată de Michel Gondry ,in care acţiunea si super-eroii te vor ţine cu sufletul la pana la final.

       

      Britt Reid (Seth Rogen), fiul lui Jack Reid, proprietarul ziarului Daily Sentinel din Los Angeles, este un iubitor de petreceri luxoase si femei. Atitudinea lui se schimbă atunci când tatăl moare din cauza unei reacţii alergice la inţepatura de albine si toate afacerile devind responsabilitatea lui. Britt se imprieteneşte cu Katto (Jay Chou) unul dintre cei mai buni oameni ai tatălui său şi hotărasc sa facă, pentru prima data in viata lor, ceva seminificativ: sa lupte impotriva crime organizate.

       
      Cu ingeniozitate si pricepere Kato construieşte o masina indestructibilă, plină de gadget-uri si mulţi cai putere care primeşte numele de “The Black Beauty”.  Gonind pe străzile oraşului cu acest scut mobil, îi pedepsesc pe cei care incalcă legile oraşului astfel Britt Reid devine un erou ascuns al criminalităţii.

       

      Sub identitatea The Green Hornet şi alături de Kato încep să-şi facă un renume, pedepsindu-i pe cei care incalca legile oraşului. Cu ajutorul noii secretare a lui Britt, Lenore Case (Cameron Diaz) si al credinciosului Kato, The Green Hornet porneste pe urmele lui  Benjamin Chudnofsky (Christoph Waltz) , un criminal nemilos care controlează lumea interlopă din Los Angeles.  Dar Chudnofsky are şi el planurile lui: vrea să-l distrugă pe Green Hornet pentru totdeauna.


       

      Ştiaţi că...


      George Clooney, Jake Gyllenhaal, Mark Wahlberg şi Vince Vaughn au fost propuşi initial să joace rolul principal The Green Hornet...

       

      Nicolas Cage a propus initial pentru rolul negativ a lui Chudnofsky, dar acesta abandonat. El intenţiona să joace rolul, cu un accent jamaican, ceea ce a dus la nemultumirea regizorului Michel Gondry...

       

      Jay Cho pe langa actorie, tanarul asiatic este un muzician de succes...

      CUMPARA

      Voteaza The Green Hornet

      Fotografii (30) The Green Hornet
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      0-00-00