Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      The Huntsman Winter's War

      (Războinicul Vânător şi Crăiasa Zăpezii - 2016)

      Actiune, Aventura, Drama
      AP12
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis The Huntsman Winter's War

      Lumea fantastică din ''Războinicul vânător'' se dezvoltă acum pentru a ne arăta cât de periculos de legate sunt destinele lui Eric, vânătorul războinic, și ale maleficei regine Ravenna. Chris Hemsworth și Charlize Theron își reiau rolurile în ''Războinicul Vânător şi Crăiasa Zăpezii'', o aventură epică spectaculoasă în care îi vom mai vedea pe Emily Blunt, Jessica Chastain, Nick Frost.

       

      Cu mult înainte ca Ravenna (Charlize Theron), malefica regină, să fie, aparent, învinsă de sabia curajoasei Alba ca Zăpada, a fost martora plecării din regat a surorii sale, Freya (Emily Blunt), după ce aceasta a suferit o trădare care i-a frânt sufletul.

       

      Freya, care are puterea de a îngheța orice inamic, și-a petrecut viața în castelul său de gheață izolat crescând și pregătind o întreagă legiune de vânători letali, printre care și Eric (Chris Hemsworth) și războinica Sara (Jessica Chastain), pentru a vedea că preferații săi au sfidat singura și cea mai importantă cerință a sa: să-și înghețe pe vecie inima, ca să nu se poată îndrăgosti niciodată.

       

      Când Freya află despre moartea surorii sale, își somează soldații să ducă Oglinda Magică la singura vrăjitoare care mai are abilitatea de a-i extrage puterile. Dar, odată ce descoperă că Ravenna poate fi readusă din adâncurile aurite ale oglinzii, tărâmul magic va avea acum de înfrunat o forță întunecată de două ori mai puternică.

       

      E timpul ca armata lor să se arate invincibilă în fața celor doi războinici alungați pentru că au încălcat regula fundamentală a reginei lor. Dar e și timpul ca Eric și Sara să lupte pentru a le învinge pe cele două regine malefice, dar și pentru a reuși să se apropie pentru totdeauna unul de celălalt.

      Voteaza The Huntsman Winter's War

      Actori & echipa The Huntsman Winter's War
      Distribuitor
      Ro Image 2000
      Trailer (1) The Huntsman Winter's War
      Fotografii (6) The Huntsman Winter's War
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2014-09-24