Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis The Paperboy

      Sudul Statelor Unite, anul 1969. Cu patru ani în urmă, șeriful din micul oraș Lately a fost ucis în împrejurări neclare. Hillary Van Wetter (John Cusack), un vântor de crocodili, a fost găsit vinovat și condamnat la moarte. Charlotte Bless (Nicole Kidman), o femeie misterioasă plină de sex-appeal care corespondează cu Van Wetter, își exprimă intenția de a se căsători cu el.

       

      În dorința de a demonstra că logodnicul ei este nevinovat, Bless îi convinge pe Ward Jansen (Matthew McConaughey) și pe Yardley Acheman (David Oyelowo), doi reporteri de la un ziar de scandal, să investigheze circumstanțele acestei crime cu multe semne de întrebare. În scenă intră adolescentul Jack Jansen (Zac Efron), fratele lui Ward și distribuitorul de ziare din Lately.

       

      El se oferă voluntar să îi ajute pe cei trei în demersul lor. Cucerit iremediabil de nurii Charlottei, Jack va face orice pentru a-i câștiga inima. Cu toate acestea, doar Anita Chester (Macy Gray), menajera familiei Jansen, este singura persoană care îl cunoaste pe Jack cu adevărat.

       

      Având la bază romanul omonim de Peter Dexter, Băiatul cu ziarele este o incursiune în latura murdară a unei anchete criminalistice, ale cărei personaje se luptă cu obsesiile, trădarea și propriii demoni pe drumul sinuos către dreptate...

       

      CUMPARA

      Voteaza The Paperboy

      Fotografii (9) The Paperboy
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2011-12-30