Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      The Wedding Ringer

      (Nuntaşi de închiriat - 2015)
      101 min
      Comedie
      AP12
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis The Wedding Ringer

      Orice om care se căsătoreşte are o mulţime de treburi de rezolvat înainte de ziua cea mare. Dar indiferent cât de stresant ar fi, el se poate baza pe un lucru: tipii care îi populează petrecerea de nuntă – de la cavalerul de onoare şi până la ceilalţi cavaleri – îl vor ajuta când e la ananghie, începând cu petrecerea burlacilor şi sfârşind cu toastul de nuntă.

       

      În timp ce majoritatea bărbaţilor au de unde alege un cavaler de onoare - dintre prietenii din copilărie, sau cei actuali, sau dintre rude - Doug Harris (Josh Gad) - se află într-un impas groaznic, pentru că nu poate găsi pe nimeni care să joace acest important rol.

       

      După ce a trecut prin toată agenda lui de relaţii, Doug – care se află la două săptămâni distanţă de nunta sa cu frumoasa şi mult visata parteneră, Gretchen Palmer (Kaley Cuoco-Sweeting) – îşi dă seama că pur şi simplu nu are prieteni.

       

      Acum îşi face apariţia Jimmy Callahan (Kevin Hart), patron şi director al firmei Best Man, Inc., o firmă care furnizează cele mai bune servicii de cavaleri de onoare şi care-l face pe cel mai asocial tip să pară un rock star înconjurat  de camarazi unul şi unul.

       

      În timp ce nunta şi viitorul lui Doug atârnă de un fir de păr, acesta capătă încrederea pe care n-a avut-o niciodată. Ceea ce urmează în spumoasa comedie Nuntaşi de închiriat este o  întreagă poveste în care Jimmy şi echipa lui de nuntaşi de ocazie creează o mulţime de aventuri incredibil de hazlii, parează miliardele de teste la care-i supune socrii, pentru a duce la bun sfârşit cea mai îndrăzneaţă şaradă pe care au regizat-o până acum.

      Voteaza The Wedding Ringer

      Trailer (2) The Wedding Ringer
      Fotografii (12) The Wedding Ringer
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2015-01-09