Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis Titanic

      Filmul este o poveste de dragoste îmbinata cu scene de actiune, care are loc în timpul primei calatorii a navei R.M.S. Titanic, mândria companiei White Star Line si, în acelasi timp, cel mai mare obiect în miscare care fusese vreodata construit.  A fost cea mai luxoasa nava de linie a vremii sale – „nava viselor” – care a purtat spre moarte peste 1.500 de persoane în apele înghetate ale Atlanticului de Nord, la primele ore ale zilei de 15 aprilie 1912.

       
      Calatoria „Titanicului” începe în prezent, în locul unde este scufundata epava acesteia, la doua mile si jumatate sub nivelul oceanului.  Un cautator de comori (Bill Paxton) este hotarât sa scoata la suprafata bogatiile acestei nave maiestuoase, pentru a descoperi povestea nespusa. 

       

      Ruinele tragice dispar, lasând loc palatului sclipitor care a fost Titanicul, în momentul în care se pregateste lasarea sa la apa pentru prima sa calatorie din Anglia.  Printre miile de calatori care îsi iau ramas bun, destinul a ales doua suflete tinere, facându-le eroii unei pasiuni care le va schimba vietile pentru totdeauna.


      Scris, regizat si produs de James Cameron, Titanic este al doilea film cu cele mai mari încasari din istorie. Este unul din cele trei filme care a primit 11 premii ale academiei printre care Best Picture si Best Director. De asemenea a fost rampa de lansare pentru Leonardo DiCaprio si Kate Winslet.

      CUMPARA

      Voteaza Titanic

      Trailer (0) Titanic
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2011-03-17