Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      To Rome with Love

      (Din dragoste pentru Roma - 2012)
      102 min
      Comedie
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis To Rome with Love

      Din dragoste pentru Roma este o comedie caleidoscopică plasată într-unul din cele mai fermecătoare oraşe din lume. Protagoniştii sunt un arhitect de renume care îş retrăieşte tinereţea, un localnic din clasa mijlocie care se trezeşte brusc că devine cea mai mare celebritate a oraşului, un cuplu tânăr din provincie care e atras în întâlniri romantice separate şi un diector de operă american care se chinuie să aducă pe scenă un cântăreţ a cărui meserie nu are nici o legătură cu opera – e antreprenor de pompe funebre.

       

      Faimosul arhitect John (Alec Baldwin) îşi petrece vacanţa la Roma, acolo a locuit odinioară, în tinereţe. În preumblările sale prin fostul său cartier îl întâlneşte pe Jack (Jesse Eisenberg), un tânăr care îi aminteşte de el aşa cum era în tinereţe. Jack se îndrăgosteşte până peste urechi de Monica (Ellen Page), frivola prietena a lui Sally, iubita lui John, care retrăieşte, astfel, unul din cele mai dureroase episoade romantice din viaţa lui.

       

      În acelaşi timp, Jerry (Woody Allen), un director de operă care s-a retras din activitate, pleacă la Roma împreună cu soţia sa, Phyllis (Judy Davis), pentru a face cunoştinţă cu Michelangelo (Flavio Parenti), logodnicul italian al fiicei lor Hayley (Alison Pill). Jerry e uimit să afle că tatăl lui Jerry, Giancarlo (celebrul tenor Fabio Armiliato), un antreprenor de pompe funebre, cântă arie de operă într-o manieră demnă de La Scala. Convins că acest talent extraordinar nu trebuie să rămână anonim, Jerry îşi pune în cap să-l promoveze pe Giancarlo, resuscitându-şi, astfel, propria carieră.

       

      Leopoldo Pisanello (Roberto Benigni) este un tip extraordinar de banal, care se trezeşte într-o dimineaţă că este cel mai faimos om din Italia şi are de răspuns la o grămadă de întrebări ciudate. Imediat, paparazzi încep să-l urmărească la fiecare pas şi să-i răstălmăcească fiecare motivaţie. Pe măsură ce Leopoldo începe să se obişnuiască cu situaţia, îşi dă seama şi care e costul celebrităţii

       

      În acest timp, Antonio (Alessandro Tiberi) a ajuns la Roma dintr-o provincie, sperând să facă o bună impresie rudelor sale când le-o va prezenta pe fermecătoarea sa soţie, Milly (Alessandra Mastronardi), astfel încât să primească slujba bine plasată la care visa. Din cauza unor neînţelegeri comice, dar şi a sorţii, cei doi se trezesc separaţi pentru tot restul zilei. Antonio ajunge, astfel, să o dea drept soţia sa pe o străină (Penelope Cruz), în timp ce Milly e sedusă de farmecele legendarului star de cinema Luca Salta (Antonio Albanese).

       

      Roma e un oraş care freamătă de dragoste şi comedie, iar filmul lui Woody Allen este populat de oameni care trăiesc aventuri ce le vor schimba vieţile pentru totdeauna.


      Voteaza To Rome with Love

      Fotografii (88) To Rome with Love
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2012-06-19