Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Two Lottery Tickets

      (Două lozuri - 2016)
      86 min
      Comedie
      AG - Audienta Generala
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis Two Lottery Tickets

      Dinel, Sile şi Pompiliu sunt trei bărbaţi dintr-un mic orăşel de provincie. Dinel e mecanic la un service auto, Pompiliu e funcţionar la primăria din localitate, iar Sile e "liber profesionist" (când şofer, când muncitor pe şantier, când gropar, dar cel mai adesea şomer).

      Aflat într-un moment dificil din punct de vedere financiar, Dinel caută soluţii să strângă urgent o sumă de bani. Sile îl convinge cu greu să joace la Loto 6/49. La un moment dat, Dinel este atacat în scara blocului de doi indivizi care îi fură borseta şi pleacă cu o maşină cu număr de Bucureşti. A doua zi, Sile îl caută pe Dinel şi-l anunţă entuziast că au câştigat 6 milioane de euro la loto, marele premiu.

      Cei trei se duc la poliţie, dar le e teamă să anunţe că în borsetă se afla şi biletul câştigător, ca să nu îl piardă definitiv. Se decid rapid să caute singuri biletul, aşa că încep să bată la uşile apartamentelor din blocul lui. După o serie de aventuri reuşeşsc să-i găsească pe hoţi şi să recupereze borseta, doar ca să realizeze că biletul nu se afla acolo, şi nici nu se aflase vreodată.

      Întorşi în oraşul de baştină, cei trei urmăresc ştirile în sala de jocuri de noroc şi află că Loteria a validat un bilet. Supărat, Dinel se duce şi mai joacă un bilet la Loto. Ca să nu-l piardă şi de data asta, îl lipeşte de uşa frigiderului. Biletul se va dovedi câştigător la categoria a 2-a (cu 5 numere din 6), ceea ce i-ar aduce lui Dinel suma necesară. Rămâne de văzut dacă Loteria îi va accepta biletul lipit de uşa frigiderului.

      Voteaza Two Lottery Tickets

      Trailer (1) Two Lottery Tickets
      Fotografii (6) Two Lottery Tickets
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2016-06-18