Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis Welcome to the Rileys

      "Welcome to the Rileys" spune povestea lui Doug Riley (James Gandolfini) şi a soţiei lui, Lois (Melissa Leo), care au viaţa dată peste cap de la moartea fiicei lor, ucisă în urmă cu opt ani. Doug a ajuns să aibă o relaţie extraconjugală cu o chelneriţă, Vivian, iar Louis trăieşte cu sentimentul unei puternice vinovăţii pentru pierderea fiicei Emily. Evită să iasă din casă, iar când o face este doar pentru a merge la pastorul local, ca să se spovedească.

       
      Atunci când şi Vivian moare, Doug este pierdut. O călătorie de afaceri către Baton Rouge îi prilejuieşte un popas într-un club de striptease. O adolescentă de 16 ani îi face un număr de streaptease privat. Merge la ea acasă, şi îi face o propunere: îi va da 100 de dolari pe zi dacă va fi lăsat să stea la ea o vreme, ca să-şi limpezească gândurile. Fără sex.

       

      Chiar dacă Mallory nu este obişnuită să primească bani fără să ofere nimic în schimb, acceptă propunerea, iar Doug îşi sună nevasta să spună că nu se mai întoarce acasă. Doug încearcă să schimbe viaţa lui Mallory, care este – în fond – o minoră care practică prostituţia.


      Pe de altă parte, Lois îşi dă seama că singura soluţie ca să-şi salveze căsnicia este să plece în căutarea soţului, aşa că urcă la volan, prima dată în opt ani, şi pleacă pe urmele lui Doug, către Louisiana. Odată ajunsă la destinaţie, suferă un şoc când află că soţul ei locuieşte cu o adolescentă de 16 ani. Dar nu poate să nu observe asemănarea dintre fată şi Emily, fiica pierdută. Lois rămâne alături de soţul ei şi de Mallory, într-un surogat de familie. Vor accepta cei trei implicaţiile unei astfel de convieţuiri?

      CUMPARA

      Voteaza Welcome to the Rileys

      Fotografii (21) Welcome to the Rileys
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2013-11-28