Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      What to Expect When You're Expecting

      (Pregăteşte-te, că vine! - 2012)
      110 min
      Comedie, Drama, Romantic
      AG - Audienta Generala
      Cumpara DVD & Bluray
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis What to Expect When You're Expecting

      Producţia cinematografică, bazată pe o carte de succes în întreaga lume, începe cu povestea a două prietene,  Jules (Cameron Diaz), prezentatoarea unei emisiuni de fitness la TV şi Evan vedeta unui show de dans, care descoperă că provocările de femeie însărcinată nu au nimic în comun cu stilul lor de de viaţă de până atunci, specific celebrităţilor.

       

      În acelaşi timp, Wendy (Elizabeth Banks), o scriitoare de cărţi despre bebeluşi, este nevoită să îşi ia în serios propriile sfaturi din cărţi să se lupte cu hormonii care îi afectau serios corpul, în timp ce soţul ei, Gary, duce propria bătălie de afirmarea masculintăţii, în competiţie cu prietenul său, care aştepta gemeni şi căpătase astfel un avans.

       

      Echipei de şoc ale personajelor haioase i se alătură fotografa Holly (Jenifer Lopez), care este gata să călătorească în jurul lumii pentru a găsi un copil pe care să îl adopte, dar se loveşte de îndoielile soţului ei, Alex. Acesta încearcă să îşi învingă panica alăturându-se un grup de susţinere masculin, unde proaspeţii taţi discută sincer şi masculin, despre creşterea şi îngrijrea copiilor.

       

      Cuplul de bucătari Rosie şi Marco, foşti rivali şi îndrăgostiţi fulgerător, completează povetea cu propria lor dilemă: ce faci atunci când primul copil soseşte înaintea primei întâlniri? Comedia abordează cu mult umor o problemă universală, venirea unui copil pe lume, din cinci perspective diferite, dar toate amuzante în felul lor şi devine astfel un film ideal pentru destindere şi bună dispoziţie.

       

      Explicând de ce ecranizarea cunoscutului volum  omonim este una reuşită, Cameron Diaz spune: “Cred că acest concept de film, bazat pe subiectul cărţii este foarte, foarte inteligent. Este una dintre acele cărţi care fac parte din viaţa oricui. Când o citeşti, ai senzaţia că primeşti sfaturi de la cea mai bună prietenă, care a trecut deja prin asta”.

       

      Jennifer Lopez completează: “Cartea este excepţională, motiv pentru care  este atât de populară. Îţi explică exact ce se întâmplă cu tine, săptămână cu săptămână. Cred că asta face şi filmul, te asigură că totul este ok, prin prisma a cinci poveşti diferite şi te face să râzi.”


      Pregăteşte-te, că vine!” este o comedie perfectă pentru serile de vară, surprinzătoare şi  relaxată, care vă asigura reprize serioase de râs şi vă menţine cu zâmbetul pe bune până la ultima scenă. 

      CUMPARA

      Voteaza What to Expect When You're Expecting

      Fotografii (15) What to Expect When You're Expecting
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2012-03-29