Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Woman at war

      (Femeie în război - 2018)
      101 minute
      Actiune, Actualitate, Thriller
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis Woman at war

      "Femeie în război/ Woman at war" este povestea unei femei islandeze, Halla, care le declară război celor din spatele unei afaceri locale cu aluminiu, care dăunează naturii. Halla militează pentru conservarea sălbaticiei Islandei, natura pe care o iubește atât de mult, însă manifestul ei de a sabota industria îi pune în pericol libertatea și viitorul. Între timp, află că va fi mamă și totul se complică simțitor.

       

      Este o poveste spusă inteligent și cu umor subtil, unde muzica devine personaj, iar hotărârea Hallei are ceva din alura unei eroine din mitologia scandinavă. Totul se petrece în fundal cu munții Islandei, energie care deja rezonează cu toamna de la noi.

       

      “Erlingsson a reușit să facă un film superb, care-ți taie respirația, te împământează, în care e perfect normal ca o oaie să se intersecteze cu o dronă în aventura Hallei, care-și urmărește idealul cu o hotărâre de admirat” scrie Fabien Lemercier pentru Cineuropa, în timp ce în The Hollywood Reporter,  “Femeie în război” e văzut ca “un film excentric, intens, impecabil ca imagine”.

       

      Reușita regizorului de a spune cinematografic povestea unei femei islandeze care își dorește să normalizeze respectul pentru natură este admirată și în Variety, unde criticul de film Jay Weissberg se întreabă: Există oare ceva mai rar decât un film inteligent care nu doar că-ți dă o stare de bine, dar se și pricepe să abordeze din problemele urgente la nivel global cu mult umor și sentimentul satisfăcător că se poate face dreptate?”.

      "Femeie in razboi" / "Woman at war". Este povestea unei femei islandeze, Halla, care le declara razboi celor din spatele unei afaceri locale cu aluminiu, care dauneaza naturii. Halla militeaza pentru conservarea salbaticiei Islandei, natura pe care o iubeste atat de mult, insa manifestul ei de a sabota industria ii pune in pericol libertatea si viitorul. Intre timp, afla ca va fi mama si totul se complica simtitor.

      Este o poveste spusa inteligent si cu umor subtil, unde muzica devine personaj, iar hotararea Hallei are ceva din alura unei eroine din mitologia scandinava. Totul se petrece in fundal cu muntii Islandei, energie care deja rezoneaza cu toamna de la noi.

      Voteaza Woman at war

      Actori & echipa Woman at war
      Scenaristi
      Distribuitor
      Transilvania Film
      Trailer (1) Woman at war
      Fotografii (18) Woman at war
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2018-10-03