Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Yesterday

      (Yesterday - 2019)

      Comedie, Fantastic, Muzica
      AP12
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis Yesterday

      Ieri, toată lumea îi cunoștea pe The Beatles. Azi, doar Jack mai cunoaște cântecele lor și e pe cale să devină un megastar. Regizorul laureat cu Oscar, Danny Boyle (“Trainspotting”, “Slumdog Millionaire”, “28 Days Later”) și Richard Curtis, scenarist nominalizat la Oscar, care a scris marile succese “Four Weddings and a Funeral”, “Love Actually” și “Notting Hill”, prezintă “Yesterday” - o comedie rock-n-roll despre muzică, visuri, prietenie și lungul drum care duce spre iubirea adevărată.

       

      “Yesterday” îl aduce în prim-plan pe Jack Malik (Himesh Patel, “Eastenders”), un cantautor dintr-un orășel estival englezesc, a cărui faimă modestă se evaporă rapid, în ciuda sprijinului devotatei sale prietene din copilărie, Ellie (Lily James, “Mamma Mia! Here We Go Again”).  Dar, în urma unui accident bizar de autobuz din timpul unei pene globale de electricitate, Jack se trezește că The Beatles nu au existat niciodată și atunci îi vine o idee care îi va complica foarte rău viața.

       

      Jack începe să cânte piesele celei mai mari trupe din istorie într-o lume care nu a auzit niciodată de ea și, cu un pic de ajutor de la agenta sa americană, Debra (Kate McKinnon, laureată Emmy), faima lui explodează. Dar, pe măsură ce el devine un megastar adulat de tot mai mulți oameni, riscă să o piardă pe Ellie, singura care a crezut dintotdeauna în el. Pentru că ușa dintre viața lui veche și cea nouă începe să se închidă, Jack se vede nevoit să se întoarcă acolo unde a simțit înainte că era locului lui și să facă dovada că în viață nu ai nevoie de altceva în afară de iubire.

       

      Pe coloana sonoră “Yesterday” vom regăsi cele mai îndrăgite hituri The Beatles în versiune modernă și îi vom vedea pe Himesh Patel, Lily James, Kate McKinnon și Ed Sheeran.

       

      “Yesterday” este produs de Working Title, prin Tim Bevan și Eric Fellner, cei care ne-au încântat și emoționat cu marile succese de public “Love Actually”, “About A Boy” sau seria “Bridget Jones”.

      Voteaza Yesterday

      Trailer (1) Yesterday
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2019-02-18