Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis Zile fierbinti

      Vara lui '75. Producţia celui de al doilea mare mineralier de 55.000 tdw se află pe ultima sută de metri. Câteva zile mai desparte echipa Şantierului naval Constanţa de o nouă realizare cu adevărat impresionantă. Piesa de rezistenţă, elicea navei, este aşteptată să sosească. Dar Mihai Coman, directorul Şantierului naval, are alte planuri pentru Bocşa: o elice realizată de către şantier.

       

      Un proiect îndrăzneţ, o adevărată premieră pentru industria navală românească. Are de luptat nu doar cu dificultăţile tehnice, ci - deşi susţinut de cea mai mare parte a echipei de constructori - şi cu o parte a conducerii şantierului şi cu "autorităţile". Autorităţi care deşi nu susţin ideea sa, nu îndrăznesc nici să se opună deschis proiectului pentru că Mihai le pune în faţă un argument irefutabil:

       

      "Preţioasele" indicaţii de partid privind dezvoltarea pe plan local a celor mai noi cuceriri ale ştiinţei şi tehnicii. Şi ca în orice proiect ambiţios, elicea refuză să se lase turnată. Şi se rupe. Şi totul trebuie luat de la capăt. Dar Mihai mai are de luptat cu cineva: cu sine însuşi. Dedicat trup şi suflet meseriei sale, el se neglijează pe sine însuşi. Va apuca el să vadă nava părăsind dana de construcţie propulsată de elicea pritocită la focul cuptoarelor de pe şantier?

      Voteaza Zile fierbinti

      Fotografii (1) Zile fierbinti
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2012-08-30