Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Cinema Cityplex - Tulcea

      Prezentare

      Cityplex isi propune sa ofere publicului din Tulcea si nu numai un spatiu de recreere si distractie, inspirat de un concept nou de spectacol cinematografic pe piata romaneasca si sa ofere o paleta diversa de filme, o imagine si un sunet exceptional.

      Cele 2 sali de cinema vor functiona ca un tot unitar, in fiecare sala ruland filme diferite. Astfel cinefilii pot alege din cele 4 sau 6 filme ce vor... rula zilnic dintre care unul sau doua vor fi 3D. Deasemenea in sala de cinema nr. 2 va fi amenajata o zona VIP cu canapele foarte confortabile si masute de servire pentru cei mai pretentiosi clienti.

      Experienţa cinematografică digitală 3D nu atrage doar prin gradul de noutate, aceasta formă dinamică de vizionare a filmului atragând spectatorii într-o experienta mult mai bogată şi mai captivantă Cityplex va deveni, incepand cu 18 Noiembrie un cadru unic in peisajul tulcean in care cinefilii cu cele mai exigente gusturi se vor simtii bineveniti. Acesta va completa oferta de activitati de recreere, atat de importanta pentru un oras destinatie turistica.