Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Cinema Cine Globe - Botosani

      Prezentare

      Cine Globe este parte a rețelei Cine Globe, o companie internațională fondată de o echipă de profesioniști cu peste 60 de ani experiență. Pe lângă locațiile recent inaugurate în România și Bulgaria, compania are cinematografe și în China, India și în alte țări din lumea întreagă. Rețeaua Cine Globe include branduri de cinematografe precum „Cine Globe”, „Grand Cinemas” și „My Cinemas”.


      „Am investit multă energie în deschiderea celui mai nou cinematograf multiplex din Botoșani și ne așteptăm ca el să aibă mare succes, devenind locul preferat al botoșănenilor și al locuitorilor din împrejurimi. Cine Globe  este singurul cinematograf din Botoșani unde oamenii pot să urmărească filme într-o ambianță care se ridică la standardele internaționale și sperăm că mersul la film va deveni o obișnuință în rândul clienților noștri,” a spus Amitabh Vardhan, CEO Cine Globe.

      La Botosani, Cine Globe are cinci ecrane echipate cu sisteme de proiecție digitală 3D, care oferă o experiență captivantă a vizionării de filme. De asemenea, cinematograful este amenajat în așa fel încât să creeze o atmosferă confortabilă și modernă pentru iubitorii de filme. Cine Globe aduce în Botoșani cele mai noi filme de box office din Hollywood și premiere de filme care vor avea loc în același timp cu premierele din alte mari orașe din Europa.