Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Cinema Hollywood Multiplex - Bucuresti

      Promotii


      Hollywood Multiplex şi CinemaPRO îţi dau multipass la distracţie!

      Bilete gratis la film, vouchere de reduceri la shopping, super filme pe DVD şi vouchere de consumaţie la bar, asta le oferă Hollywood Multiplex şi CinemaPRO spectatorilor care le calcă pragul până pe 15 septembrie 2012. Pe scurt, CinemAll Inclusive! 

       

      Dacă e luni, primeşti două bilete la preţ de unul singur. La acelaşi film sau la filme diferite. Astfel, cei care vin lunea la film, la oricare din cele două cinematografe (Hollywood Multiplex şi CinemaPRO), se vor bucura de un bilet gratis la orice film oferit în urma achiziţionării unuia la preţ întreg. Biletul gratuit poate fi la acelaşi film cu cel pentru care s-a cumparat un bilet, sau la un film diferit.

       

      Daca e marţi, îţi iei gaşca la film şi cele mai bune producţii pe DVD ajung în colecţiile voastre. Ceea ce înseamnă că spectatorii care vin la Hollywood Multiplex sau CinemaPRO într-o zi de marţi, vor primi pentru fiecare 2 bilete achiziţionate, un DVD de colecţie.

       

      Iar dacă e joi, pentru fiecare meniu Romance cumpărat, clienţii vor primi un voucher de 10 ron pe care îl pot folosi la candy-bar, pentru oricare din produsele aflate pe spatele voucher-ului. Voucherele sunt valabile între 1 august – 30 septembrie 2012.

       

      În plus, începând de joi, 9 august, la fiecare tranzacţie realizată în fiecare zi de joi, la casele de bilete ale Hollywood Multiplex şi CinemaPRO, clienţii vor primi un multipass de reduceri la magazinele partenere ale campaniei. Multipass-urile sunt valabile până pe data de 30 septembrie 2012.

       

      Spotul campaniei poate fi vizualizat aici: http://www.youtube.com/watch?v=xLlJwDCxy8E.

       

       

      Acum e momentul tău la Hollywood Multiplex şi CinemaPRO! Profită din plin şi vei avea o săptămână demnă de un veritabil cinefil!

      Copiii si familiile lor, sarbatoriti in luna iunie, la Hollywood Multiplex

      Copiii şi familiile lor, sărbătoriţi în luna iunie, la Hollywood Multiplex

       

       

       

      Pe tot parcursul lunii iunie, Hollywood Multiplex a decis sa puna la dispozitia spectatorilor sai, doua pachete special create pentru familiile care ii trec pragul. Este vorba de pachetul de bilete pentru 2 adulti si un copil sub 12 ani, la un pret de numai 51 de lei precum si cel pentru 2 adulti si doi copii sub 12 ani, la numai 68 de lei. Ambele pachete sunt valabile la orice film, in orice zi si la orice ora, cu exceptia avanpremierelor.

      În plus, doar in luna iunie, Meniul Junior va avea un pret de 9,9 lei.

      Si surprizele nu se opresc aici: Incepand cu 1 iunie – Ziua Internationala a celor miciHollywood Multiplex reintroduce in programare, pentru o saptamana de zile, filme indragite de acestia: Calatoria 2: Insula Misterioasa si Happy Feet 2: Mumble danseaza din nou 3D, alaturi de cele deja existente: Lorax. Protectorul padurii 3D si Piratii ! O banda de neispraviti.

      Orange film - 2 bilete la pret de 1

      In fiecare miercuri, la Hollywood Multiplex , poti beneficia de programul "Orange film".

      Daca este miercuri, primesti doua bilete la pretul unuia singur, la orice film de la Hollywood Multiplex, la orice ora. Trebuie doar sa soliciti saptamanal biletul "Orange film".


      Cum ceri biletul "Orange film"?

       

      Trimite FILM prin SMS la 241 sau intra in portalul wap Orange World in sectiunea dedicata filmului si da un simplu click pe linkul 'Solicita un bilet Orange film'.


      Cum obtii 2 bilete la pret de 1?

       

      Odata ce ai cerut un bilet prin telefonul tau Orange vei primi un mesaj scris ce contine un cod unic pe care-l poti folosi miercurea. Aratand miercuri acest cod la casa de bilete la  Hollywood Multiplex, vei primi doua bilete la pretul unuia. Codul poate fi folosit o singura data si este valabil doar in ziua de miercuri a saptamanii in curs. 

       

      Cat costa?


      Tariful mesajului trimis la 241 este de 0,062 EUR /mesaj (TVA inclus). Pentru solicitarea prin Orange World vei plati tariful WAP corespunzator pachetului ales si tehnologiei folosite pentru conectare (CSD sau 3G/GPRS/EDGE).
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!