Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Conjuratia tacerii - 2006 (The Covenant)

      Sinopsis

      Pentru studentii Academiei Spenser, Fiii lui Ipswich sunt cei mai rai baieti din campus. Dar acesta nu este singurul lor element comun.

      Pe cei patru prieteni ii mai uneste un secret vechi de 300 de ani: ei sunt vrajitori, descendentii adolescenti ai unui sabat de vrajitoare din secolul al XVII-lea.

       

      In 1692, in colonia Ipswich din Massachusetts, cinci familii cu puteri supranaturale au facut un juramant. Una dintre ele, lacoma sa-si creasca puterile, este izgonita de catre celelalte, iar linia de sange i se stinge.

       

      Cel putin pana acum, in prezent, cand cei patru descendenti ramasi in confrerie isi dau seama ca-i paste un mare pericol.

      Cand cadavrul unei colege este gasit, secretele incep sa iasa la iveala, ceea ce ameninta sa rupa juramantul care le-a protejat familiile de secole incoace.

       

      Ca urmare, cand apare brusc si al cincilea fiu, de mult alungat, care acum ameninta sa ii ucida pe cei dragi ai celor patru, acestia isi dau seama ca trebuie sa isi infrunte dusmanul pentru a-l impiedica sa le fure puterile si sa spulbere SABATUL pentru totdeauna.