Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Anna Karenina - 1935 (Anna Karenina)

      Sinopsis

      Anna Karenina (Greta Garbo), sotie devotata si mama iubitoare, este multumita de viata pe care o duce, dar nu si fericita. Situatia se schimba in momentul in care il intalneste pe chipesul Conte Vronsky (Fredric March).Pentru el, ea renunta la casatorie, familie, pozitie sociala...si, in final chiar la viata ei. Romanul lui Lev Tolstoi - Anna Karenina - beneficiaza de o ecranizare de mare exceptie prin productia lui David O.Selznick.

       

      Distributia - care ii include pe Fredric March (in rolul lui Vronsky), Basil Rathbone, Maureen O'Sullivan si Freddie Bartholomew - capata aspecte spectaculoase in regia lui Clarence Brown. Dar, in inima filmului este Greta Garbo, in rolul frumoasei Anna Karenina, ce a primit din partea criticilor de film de la New York premiul pentru Cea mai buna actrita.

       

      La apogeul carierei sale, Greta Garbo interpreteaza rolul de neuitat al femeii care se lasa prada in totalitate iubirii pe care o poarta, suferind totodata pierderea copilului sau. Scena finala va va bantui cu siguranta.