Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ce isi doreste o fata - 2003 (What a Girl Wants)

      Sinopsis

      Amanda Bynes („The Big Fat Liar”, „The Amanda Show”) o interpreteaza pe Daphne, o adolescenta foarte energica si impulsiva, care ajunge sa il cunoasca abia acum pe aristocratiul ei tata (Colin Firth, cunoscut din „Jurnalul lui Bridget Jones”).

       

      Hotarata sa intre si sa se integreze in lumea tatalui ei, Daphne trebuie sa isi schimbe personalitatea ei agitata, pentru a putea participa la show-uri de moda, cocktail-uri si petreceri mondene de mare clasa. Astfel, devine prinsa intre obligatia de a respecta reguli noi (schimbandu-se total) si aceea de a ramane ea, asa cum este, renuntand insa la noua viata sclipitoare. Va avea Daphne curajul si indrazneala sa ramana ea insasi intr-o viata complet noua?

       

      DVD-ul contine: elemente speciale, scene in plus, comentarii ale regizorului Dennie Gordon, documentarul “Etiquette 101” - despre lucrurile care te ajuta sa fii cea mai frumoasa, joc interactive “amesteca si potriveste” (celebrul “Mix and Match”), comentariu al Amandei Bynes, trailere + un bonus – surpriza.