Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Jocul terorii - 2007 (Butterfly on a Wheel (Shattered))

      Sinopsis

      Jocul terorii / Butterfly on a Wheel (Shattered) este povestea lui Neil (Gerard Butler) și a lui Abby (Maria Bello), care traiesc din plin Visul American. Împreună cu fetița lor, Sophie, formează o familie perfectă și pare că nu există nimic pe lumea asta care să le poată distruge viața liniștită.

       

      Până într-o zi... Atunci când micuța Sophie este răpită de către Ryan (Pierce Brosnan), singura soluție rămâne ca familia să facă tot ce li se cere. Răpitorul – Ryan (Pierce Brosnan), un sociopat crud și foarte calculat preia controlul vieții lor fără nici o remușcare, asemenea unui om care nu mai are nimic de pierdut. Liniștea familiei Warner este spulberată. Totul depinde acum de acest om care vrea un lucru terifiant – nu banii lor, ci să distrugă viața, pe care aceștia și-au construit-o în cei 10 ani de când sunt împreună.

       

      Timpul trece și cei doi își dau seama că acest coșmar nu are decât un singur final: confruntarea directă cu Ryan. Vor fi insa destul de puternici? Urmareste Jocul terorii / Butterfly on a Wheel (Shattered), o drama impresionanata care te va tine cu sufletul la gura pana la final.