Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Viata lui Bruce Lee - 1993 (Dragon: The Bruce Lee Story)

      Sinopsis

      Filmul prezinta viata legendarului Bruce Lee, nascut in data de 27.11.1940, actor si intemeietor al categoriei de arta martiala Jet Kune Do.

       

      In anul 1964 se casatoreste  cu Linda Emery. Un an mai tarziu s-a nascut primul lor copil Brandon, iar dupa cativa ani, fiica lor Shannon.

       

      Visul sau de a deschide o scoala de Kung-Fu devine realitate, fiind sprijinit de sotia sa.  Datorita talentului sau in artele martiale, iesit din comun,  este descoperit de Robert Wagner, producator de filme de la Hollywood.

       

      Incepe ascensiunea fulgeratoare spre glorie, o scurta dar extraordinara cariera de actor, care va ramane in istoria cinematografiei.


      Pleaca in Hong - Kong unde joaca in mai multe filme, fiind idolatrizat datorita spiritului sau patriotic. Filmul de fata surprinde aparitia unui demon care il tulbura pe Lee, ajungand sa se sfatuiasca cu maestrul sau.

       

       Maestrul il sfatuieste sa lupte cu demonul, altfel va ajunge sa-i urmareasca fiul. Secventa parca prevesteste tragedia familiei Lee.

       

      Filmul de fata este o povestire a memoriilor Lindei Lee, despre o viata de invingator, despre dragoste si drama.

       

      Bruce Lee a ramas o imagine iconica a artelor martiale, bazate pe o filosofie proprie si un stil propriu, ramase imbatabile.