Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Plan de rezerva - 2010 (Back-Up Plan)

      Sinopsis

      Plan de rezerva / Back-Up Plan este povestea lui Zoe (Jennifer Lopez), o tanara care a cautat ani de-a randul barbatul perfect alaturi de care sa isi intemeieze o familie, insa fara succes.

       

      Astfel, Zoe decide sa solutioneze problema pe cont propriu si sa devina mama prin procedeul fertilizarii in vitro. Numai ca destinul ii joaca o festa si, chiar in ziua in care este anuntata ca a ramas insarcinata cu gemeni, femeia il intalneste pe barbatul visurilor ei.


      Stan (Alex O'Loughlin) este inteligent, atragator si devotat, iar Zoe simte ca se poate baza pe el in orice situatie, insa nu are curajul de a-i marturisi ca poarta in pantece doi copii conceputi prin inseminare artificiala.

       

      Schimbarile bruste de dispozitie ale lui Zoe il dezorienteaza pe Stan, insa atunci cand afla ca femeia va deveni mama, acesta isi asuma imediat responsabilitatile de tata.


      In mod normal, un cuplu mai intai se indragosteste, se casatoreste si abia apoi concepe un copil. In cazul lui Zoe si al lui Stan, ordinea pare sa se fi inversat. Va rezista relatia lor testului pe care il presupune dificultatea asumarii calitatii de parinte? Aflati numai urmarind Plan de rezerva / Back-Up Plan.