Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      In bataia pustii - 1993 (In the Line of Fire)

      Sinopsis

      Un thriller fascinant, tulburator, care ofera suspense in doze aproape imposibil de suportat. In The Line Of Fire il prezinta pe Clint Eastwood in perioada sa de glorie.

      Bucurandu-se de aprecieri universale, Eastowood apare in rolul lui Frank Horrigan, agent veteran al Serviciilor Secrete, urmarit de esecul sau in misiunea de a-l proteja pe JFK.

      Treizeci de ani dupa acel moment, el are sansa de a-si rascumpara greseala, cand un psihopat genial ameninta sa il ucida pe actualul presedinte - si sa il ia pe Horrigan cu el.

      Zeflemisindu-l la telefon si ispitindu-l cu diverse indicii, asasinul (John Malkovich) il ademeneste pe Horrigan intr-o lupta electrizanta, in care spiritele si vointele se infrunta aprig, lasand loc pentru un singur castigator. In distributie mai apare Rene Russo, colega lui Horrigan care isi asuma la randul ei anumite riscuri.

      Filmul foloseste mecanismele unui numar de acrobatie pe sarma, mentinand intr-un echilibru fragil suspense-ul chinuitor, actiunea exploziva si romantismul surprinzator. Mai simplu spus, este "unul dintre cele mai grozave thriller-uri pe care le veti vedea vreodata." (Roy Leonard, WGN-TV).