Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Bodyguard - 1992 (The Bodyguard)

      Sinopsis

      Ea este in siguranta acum. Este la adapost de multimea agitata, de fanii nerabdatori. La adapost de producatorii pretentiosi care apar pe neasteptate. La adapost de asasinul necunoscut, care ii urmareste fiecare miscare.

       

      Ea este in bratele Bodyguardului. Cu Kevin Costner si Whitney Houston in rolurile principale si avand o coloana sonora de exceptie (inclusiv hit-urile semnate Whitney Houston „I will always love you” si I have nothing”), filmul Bodyguard / The Bodygurad are totul: suspans, fiori, dragoste, pasiune, pericol.

       

      Si extraordinara stralucire artoriceasca a celor doua staruri. In spectaculosul ei debut, Houston o interpreteaza pe Rachel Marron, o stea a muzicii si a filmului, aflata la apogeul carierei sale. Fanii doresc sa o vada, sa o auda, sa o atinga. Dar unul dintre ei vrea sa o omoare, de aceea expertul in securitate si protectie Frank Farmer (Kevin Costner), intra in scena.

       

      El este un profesionat, care nu lasa niciodata garda jos. Rachel este o vedeta, care se afla deseori in pericol. Amandoi se asteapta sa controleze situatia. Nici unul nu se asteapta sa se indragosteasca in Bodyguard / The Bodyguard.