Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Infanteria Stelara 2: Eroul Federatiei - 2004 (Starship Troopers 2: Hero of the Federation)

      Sinopsis

      Razboiul cu gandacii nu sa terminat. Aceasta continuare ne prezinta o mica echipa a infanteriei mobile care este inconjurata de catre insecte pe o planeta pustie.

       

      Din pacate pentru echipa ajutoarele sunt la o distanta mult prea iar radioul lor nu functioneaza. Singura lor sansa este sa se refugieze intr-o baza parasita a infanteriei de pe acea planeta. O data ajunsi la adapost sunt inconjurati de insecte.

       

      Totusi in aceasta baza il gasesc pe capitanul V. J. Dax. Acesta este eliberat si reuseste sa porneasca aparatura de protectie a bazei.

       

      Acum trebuie sa repare radioul si sa astepte sa fie salvati. Insa totul pare a se indrepta atunci cand un maresal este salvat si adus la adapost de catre doi necunoscuti.

       

      O data cu repararea radioului reusesc sa transmita un mesaj. Insa timpul de asteptare este foarte mare si ce nu stiu acestia este ca inamicul a reusit sa se infiltreze in baza si acum doreste sa ii elimine. Vor reusi sa realizeze ce pericol ii paste? Vor reusi sa reziste pana vor fi salvati?