Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Invizibil si periculos 2 - 2006 ( Hollow Man II)

      Sinopsis

      Traieste o experienta infioratoare alaturi de Christian Slater (Interview with a Vampire, True Romance) care joaca rolul lui Michael Griffin, un asasin invizibil care devine un criminal nebun, rezultat al unui ser experimental care il face sa-si piarda mintile si care il duce spre o moarte lenta si dureroasa.

      Maggie Dalton (Laura Regan - Unbreakable), o frumoasa si deosebit de inteligenta cercetatoare in biologie, este singura persoana care il poate tine in viata – dar in momentul in care organismele guvernamentale o folosesc pentru a-l prinde pe Griffin, ea trebuie sa apeleze la Frank Turner (Peter Facinelli - The Scorpion King), un detectiv din Seattle, pentru protectie.

      Pe masura ce Griffin devine din ce in ce mai mortal si isi pierde tot mai mult controlul, Turner nu are alta solutie pentru a o pastra pe Maggie in viata decat de a isi injecta serul si a deveni el insusi un Om Invizibil.

      De doua ori mai multa actiune, de doua ori mai infiorator si de doua ori mai multa teroare – cand cei doi Oameni Invizibili se infrunta in batalia finala.

      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!