Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Catwoman - 2004 (Catwoman)

      Sinopsis

      Timida si sensibila, Patience Philips (Halle Berry) este o artista care lucreaza ca designer grafic pentru o importanta companie de produse cosmetice, care este pe cale de a descoperi un produs – minune impotriva imbatranirii.

       

      Cand Patience descopera un secret ingrozitor pe care seful ei il ascunde, se trezeste in mijlocul unei conspiratii…. Ceea ce se intampla in continuare cu Patience, ii va schimba complet viata… Printr-o ciudata imprejurare, ea devine o femeie cu puteri nebanuite: viteza, agilitate, intuitie si simturi ultradezvoltate, precum ale unei pisici. Inzestrata cu aceste noi puteri, Patience devine Catowman, o faptura fascinanta ale carei actiuni se situeaza la limita dintre bine si rau.

       

      Ca orice felina, este periculoasa, evaziva si ezitanta, dar domestica… Aventurile ei sunt cu atat mai complicate cu cat are o relatie cu Tom Lone (Benjamin Bratt), care nu este nimeni altul decat politistul care s-a indragostit de Patience dar care nu isi poate ascunde fascinatia fata de misterioasa Catwoman, care pare a fi responsabila de toate crimele din oras….

       

      “Catwoman” a reusit sa stranga incasari de 40 milioane $ in Statele Unite si 27 milioane $ pe piata internationala. In ciuda unui box office nu foarte impresionant, “Catwoman” este un reper important in ceea ce priveste filmele de actiune si super-eroi. In plus, beneficiaza de o distributie de exceptie: Halle Berry si Benjamin Bratt.

      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!