Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Destinatie finala 1 - 2000 (Final Destination)

      Sinopsis

      Alex Browning (Devon Sawa) – se afla pe aeroport gata de imbarcare. Impreuna cu colegii sai de liceu, el vrea sa plece in vacanta la Paris. Prieteni, distractie, fete, aventura… Ce poate fi mai frumos? Odata urcat insa la bordul avionului, el are o premonitie infricosatoare: vede cum avionul decoleaza, ia foc si se prabuseste.

       

      Puternic marcat de terifianta viziune, el incearca sa-si convinga prietenii sa coboare din avion la scurt timp inainte ca acesta sa decoleze. La bordul avionului are loc un mic incident, iar Alex, cativa colegi si doi profesori sunt coborati din avion. Sinistra lui viziune… se dovedeste a fi adevarata. Impietriti de spaima, cei ramasi privesc din aeroport cum avionul cu care urmau sa plece cade si se face scrum. Din acel moment ei se pot considera norocosi.

       

      Oare? Au reusit ei sa-si pacaleasca soarta? Au reusit ei sa pacaleasca… MOARTEA? Ce se va intampla cu vietile lor din acel moment va intrece orice imaginatie. Suspansul si rasturnarile de situatie iti vor taia rasuflarea in acest “thriller pe muchie de cutit de cea mai buna calitate” (Paul Wunder WBAI) in care 7 oameni lupta pentru supravietuire impotriva unui dusman nevazut, necunoscut, impotriva a ceva care se afla mai presus de simturile comune…