Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Bratz - 2008 (Bratz)

      Sinopsis

      Celebrele papusi BRATZ prind viata in mult-asteptatul film BRATZ, prima ecranizare produsa vreodata dupa cel mai chic model de papusi din lume. Pe masura ce actiunea avanseaza, le vom putea admira pe minunatele fete BRATZ luptand pentru lucrurile in care cred: sinceritate, camaraderie si nu in ultimul rand PRIETENIE.

       

      De cand se stiu, Yasmin (Nathalia Ramos), Jade (Janel Parrish), Sasha (Logan Browning) si Cloe (Skyler Shaye) au fost cele mai bune prietene, BFF – Best Friends Forever. Desi foarte diferite ca personalitate, talente si chiar stil vestimentar, fetele au devenit inseparabile inca din prima clipa si s-au sustinut reciproc in orice situatie. Acum cele patru au de infruntat o noua lume: adevarata jungla a clasei, unde pentru prima data vor descoperi ce inseamna viata de adolescente.

       

      Nevoite sa se supuna acum unui sistem impus de catre cea mai populara tipa din liceu, Meredith, fetele risca sa-si strice prietenia si asta tocmai din cauza noilor reguli. Dar cele patru adolescente gasesc o solutie, deloc simpla, ci dimpotriva, una extrem de curajoasa. De acum vor fi inseparabile pentru ca s-au reunit si sunt mai puternice ca niciodata, sub noua lor denumire: BRATZ.