Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Mereu la prima intalnire - 2004 (50 First Dates)

      Sinopsis

      Adam Sandler si Drew Barrymore joaca din nou impreuna, dupa The Wedding Singer, intr-una dintre cele mai simpatice comedii romantice din ultimii ani.

      Henry Roth (Adam Sandler) duce o viata de invidiat in paradisul tropical hawaian, petrecandu-si fiecare seara cu cate o frumoasa turista in cautarea unei aventuri.

      Este o viata fara complicatii... pana cand o intalneste pe Lucy (Drew Barrymore). El si cu Lucy se apropie imediat, insa a doua zi fata se comporta de parca nu l-ar mai fi vazut in viata ei. S-o fi decis soarta sa-i traga un sut in fund, sau ce?

      De fapt, Lucy are pierderi ale memoriei recente, astfel incat in fiecare noapte toate amintirile zilei trecute sunt sterse. Insa un barbat indragostit va merge pana in panzele albe pentru a cuceri fata viselor sale, iar daca asta presupune si gasirea unor metode pline de imaginatie pentru a face acest lucru in fiecare zi, atunci Henry e omul potrivit.

      Rob Schneider (Big Daddy) si Sean Astin (Sam din trilogia Stapanul Inelelor) joaca si ei in MEREU LA PRIMA INTALNIRE, o comedie irezistibila care te va cuceri de fiecare data cand o vei vedea!