Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Mlastina - 2006 (The Marsh)

      Sinopsis

      Claire Holloway este o tanara si sofisticata autoare a unei serii de carti pentru copii, care se bucura de succes. Dar viata ei personala este departe de a fi ca in povesti.

      Claire este bantuita de viziuni pline de violenta si moarte. Sperand sa isi limpezeasca gandurile, Claire urmeaza sfatul medicului ei si isi ia o vacanta mai lunga. Ea decide sa se mute intr-o zona de tara, la ferma Rose Marsh, care seamana suspect de mult cu casa pe care o vede in cosmarurile sale.

      Aproape imediat, Claire este izbita de o serie de intamplari inexplicabile, care capata proportii tot mai mari. Se trezeste aruncata intr-o lume infricosatoare, controlata de fantoma unei fetite de zece ani - aceeasi fetita pe care Claire a vazut-o in visurile ei, in mai multe nopti de pana acum.

      Claire incearca sa inteleaga ce se intampla, impreuna cu Noah Pitney (Justin Louis), un redactor chipes, fermecator, de la ziarul oraselului, si Hunt (Forest Whitaker, nominalizat la Oscar in 2006), consultant in probleme paranormale. Claire si Hunt incep sa scoata la lumina secretul tenebros al oraselului, pentru a pune capat noptilor ei de insomnie.