Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Nunta cu bucluc - 2010 (Our Family Wedding)

      Sinopsis

      In comedia Nunta cu bucluc / Our Family Wedding, nimic nu este mai periculos decat un tata in stare de orice pentru familia lui, dar ce te faci cand prin cadru trec nu unul, ci doua astfel de exemplare?

       

      Forest Whitaker si Carlos Mencia interpreteaza doi cuscri care trebuie sa treaca peste o multime de divergente pentru a reusi o misiune aparent imposibila: sa organizeze nunta copiilor lor, in doar doua saptamani.


      Se dezlantuie un adevarat haos atunci cand Marcus Boyd (Lance Gross), un medic rezident de origine afro-americana, o cere in casatorie pe iubita lui cu sange latin Lucia Ramirez (America Ferrera), care este insarcinata cu copilul sau.

       

      Bradford Boyd si Miguel Ramirez, tatii autoritari si incapatanati ai viitorilor miri, nu reusesc sa lase deoparte divergentele de opinie cu privire la organizarea nuntii si se cearta cea mai mare parte a timpului, spre disperarea nevestelor si copiilor lor.

       

      Intrucat nunta urmeaza sa aiba loc peste numai doua saptamani si perioada destinata organizarii este foarte scurta, familia Boyd si familia Ramirez trebuie sa renunte la conflicte si sa depaseasca diferentele culturale care le despart pentru a asigura un viitor linistit si imbelsugat Luciei si lui Marcus, precum si bebelusului nenascut.

       

      Nu rata Nunta cu bucluc / Our Family Wedding, o comedie despre familie si iubire!