Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Fara scapare - 1993 (Nowhere to Run)

      Sinopsis

      Sam Gillen, este un condamnat care reuseste sa  evadeaze dupa rasturnarea autobuzului cu condamnati, si se ascunde in padurea de langa casa vaduvei Clydie Anderson, mama a doi copii: Mike poreclit "Mookie" si Bree Anderson.

       

      Sam este vazut de catre Mike si il invita la el acasa, unde o cunoaste pe Clydie. Clydie accepta sa-l cazeze in hambar. Sam mai tarziu afla ca Clydie este amenintata pentru a-si parasi casa si pamantul, pentru ca intreprinderea condusa de ingrozitorul Franklin Hale, considera ca pamntul lui Clydie era bun pentru a-si dezvolta el activitatea.

       

      Sam hotaraste sa mai ramana prin preajma lui Clydie pentru a o apara de Dunston un om malefic angajat de Franklin pentru a o intimida.

       

      El este amenintat de seriful Lonnie care era un om corupt si  indragostit de Clydie, pentru a o lasa in pace si sa plece.

       

       Descoperind o noua latura a personalitati lui, el se hotaraste sa ramana si sa ii apere pe cei ce i-au oferit o masa si un adapost.

       

      Apropierea de Clydie si de cei doi copii ii dau un nou sens vietii lui, un sentiment pe care nu-l intalnise pana in prezent, si anume dragostea de casa, de familie.