Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ritualul - 2011 (The Rite)

      Sinopsis

      Un film inspirat din cartea cu titlul "The Rite - The Making of a Modern Exorcist" si regizat de Mikael Hafstrom şi Michael Petroni este un thriller horror ce scoate în evidentă faptul că Diavolul îşi poate găsi loc şi în cel mai sfănt loc dupa planetă.

       

      Un student neincrezator de la Facultatea de Teologie, Michael Kovak (Colin O'Donoghue) este timis la Vatican de Episcopul sau pentru a studia exorcismul. La Vatican il cunoste pe părintele Lucas (Anthony Hopkins), un preot neortodox care ii arata partea intunecata a ritualurilor de exorcitare folosite de preotii Vaticanului in lupta cu demoni.

       

      Ajuns faţă în faţă cu un caz de ,,posedare” atât de puternic încât şi părintele Lucas pare să fie depăşit, Michael începe să vadă că dincolo de explicabil există fenomene pe care nimeni nu poate să le controleze sau să le înţeleagă. Răul i se dezvăluie tânărului în cea mai pură formă, cu o violenţă de nedescris şi îl aduce în punctul în care un singur lucru îl mai poate salva.

       


      Ştiaţi că...

       

      A fost adus in cinematografe sub numele de cod  "Denial".

      Limba vorbita la un moment dat in film de catre Rutger Hauer este maghiară. Fraza poate fi tradusa ca: "Iubirea mea,floare mea, fericirea mea"