Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Fura si fugi - 2010 (Takers)

      Sinopsis

      In actiunea Fura si fugi/ Takers, un grup de infractori din Los Angeles continua sa ridiculizeze fortele de politie perfectand planuri din ce in ce mai indraznete de a jefui bancile.

       

      Hotii nu lasa in urma niciun indiciu ce ar putea conduce la identificarea si capturarea lor, punand in scena cu o maiestrie demna de invidiat lovituri din ce in ce mai periculoase.


      Atunci cand un complice proaspat eliberat conditionat din inchisoare le propune o ultima actiune de anvergura (ce le-ar introduce in conturi suma de 20 de milioane de dolari) , jefuitorii de banci nu se pot abtine sa nu accepte provocarea in actiunea Fura si fugi/ Takers.

       

      Numai ca de data aceasta trebuie sa il infrunte pe incapatanatul si durul detectiv de politie Jack Welles (Matt Dillon), care si-a facut un scop in viata din a solutiona acest caz.

       


       

      Stiati ca...

       

      Adus in cinematografe sub numele de cod  "Wide Ranging"...

       

      Rolurile jucate de Paul Walker (John Rahway) si  Chris Brown si Michael Ealy  (fratii Attica) sunt toate denumite dupa inchisorile Attica din nordul statului New York si închisoare Rahway din  New Jersey.

      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!