Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Dulcea pasare a tineretii - 1962 (Sweet Bird of Youth)

      Sinopsis

      Dulcea pasare a tineretii / Sweet Bird of Youth este povestea chipesului Chance Wayne (Paul Newman) care nu a devenit niciodata un star de Hollywood, asa cum a visat, dar a fost intotdeauna un star pentru doamne.

       

      Acum, intors in linistitul sau orasel natal de pe Coasta Golfului, este implicat in doua relatii sentimentale; cu o fosta regina a filmului, dependenta de droguri si alcool si cu fata pe care a lasat-o in urma…in multe necazuri. Paul Newman si actrita nominalizata la Oscar pentru „Cea mai buna actrita” - Geraldine Paige impreuna cu Rip Torn si Madeleine Sherwood isi recreeaza rolurile lor de pe scena iar Ed Begley il portretizeaza intr-un rol pentru care a castigat Oscarul pe coruptul sef politic al orasului.

       

      Ecranizarea piesei de succes este semnata de Tenesee Wiliiams, piesa care a fost un hit pe Broadway: Sex. Money. Hipocrisy. In opera lui Williams, Chance duce o batalie cu proprii demoni intr-o incercare disperata de a-si indrepta viata sa irosita si de a-si regasi Dulcea pasare a tineretii / Sweet Bird of Youth.