Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Orfana - 2009 (Orphan)

      Sinopsis

      Orfana / Orphan este povestea unui cuplu, format din Kate si John Coleman, care isi doreste foarte mult sa aiba un copil. Dupa ce Kate pierde copilul cu care era insarcinata, in casnicia celor doi intervin probleme, iar femeia este bantuita de cosmaruri teribile.


      Pentru a readuce pacea si armonia in familia lor, John si Kate decid sa adopte un copil si, in urma unei vizite la orfelinat, cei doi simt o atractie stranie pentru o fetita in varsta de 9 ani pe nume Esther.

       

      La scurta vreme dupa sosirea micutei in caminul familiei Coleman, in casa incep sa se petreaca o serie de evenimente alarmante ce o determina pe Kate sa creada ca Esther are o latura intunecata si diabolica, in ciuda infatisarii sale angelice.

       

      Tentativele lui Kate de a deschide ochii membrilor familiei si ai prietenilor cu privire la comportamentul bizar al copilului adoptat sunt insa sortite esecului, iar avertismentele sale trec neobservate pana in momentul in care ar putea fi deja prea tarziu pentru a impiedica o tragedie cumplita...Orfana / Orphan este un horror produs de celebrul actor Leonardo Di Caprio.