Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Vioara rosie - 1998 (The Red Violin)

      Sinopsis

      Un instrument al pasiunii. Un secret teribil. O calatorie extraordinara. O vioara de o valorare inestimabila, cunoscuta si sub numele de “vioara rosie”, este scoasa la licitatie intr-o casa specializata din Montreal.

       

      Despre aceasta vioara se afirma ca este cel mai bun instrument acustic care a existat vreodata. Faurita in 1681 la Cremona, vestitul oras, al lutierilor italieni, de mesterul Nicolo Bussotti in cinstea sotiei sale insarcinate, Anna si fiul sau inca nenascut.

       

      Misterioasa vioara va avea un parcurs incredibil. Temandu-se ca va avea o nastere cu complicatii, Anna se hotaraste sa apeleze la o ghicitoare in carti pentru a afla ce se va intampla. Cu fiecare carte de tarot pe care ghicitoarea o va intoarce, ne vom deplasa pe urmele viorii rosii in alta epoca si in alt loc.

       

      In secolul al–XVIII–lea a ajuns intr-o manastire din Austria, in secolul al-XIX-lea la Oxford, iar in secolul al-XX-lea se afla in China Revolutiei Culturale. In momentul de fata se afla intr-o sala de licitatie unde un colectionar incearca sa-i stabileasca identitatea si sa-i afle secretele nedezvaluite…