Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Valul pictat - 2006 (The Painted Veil)

      Sinopsis

      Valul pictat / The Painted Veil are la baza nuvela scrisa de W. Somerset Maugham si este o poveste de dragoste care are loc in anii 1920.

       

      Sotul lui Kitty Fane (Naomi Watts), un cunoscut bacteriolog (Edward Norton), descopera ca sotia sa il inseala cu un alt barbat. Din acel moment el hotaraste sa o duca intr-un indepartat teritoriu chinez, unde se incearca combaterea devastatoarele efecte ale holerei.

       

      O emotionanta poveste de dragoste despre puterea oamenilor de a depasi obstacolele, atunci cand singurul lucru care conteaza este iubirea. Valul pictat / The Painted Veil , un film care ii aduce pe marile ecrane pe Edward Norton si Naomi Watts, in rolurile principale.

       

      Cu toate ca Walter si Kitty sunt proaspat casatoriti, dragostea lor va fi pusa la incercare abia in momentul in care ei se aventureaza pe taramurile mitice ale Chinei. Singuri printre straini si nevoiti sa se adapteze unui nou mod de viata, tanarul cuplu invata sa se redescopere si sa vada in iubirea care ii leaga o noua ratiune de a trai.