Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Motivat să ucidă - 2009 (Law Abiding Citizen)

      Sinopsis

      Clyde Shelton (Gerard Butler) este un inventator strălucit care duce o viaţă fericită alături de famile, până în momentul în care asistă neputincios la uciderea cu bestialitate a fiicei şi soţiei sale, în propria sa casă.


      Cei doi asasini sunt prinşi, iar tânărul procuror adjunct Nick Rice (Jamie Foxx) este foţat de seful său să accepte o înţelegere cu unul dintre criminali. Acesta primeşte o pedeapsă infimă, în timp ce complicele său este condamnat la moarte. Greşeala este fatală, pentru că Shelton porneşte o cruciadă sângeroasă împotriva sistemului.


      Imediat cum iese din închisoare, după o sentinţă de 10 ani, ucigaşul care nu a plătit pentru fapta sa este asasinat, Clyde Shelton recunoscându-şi crima fără nicio urmă de regret.

       

      Mai mult, el îi dă un ultimatum procurorului: fie se îndreaptă carenţele sistemului judiciar, fie toţi cei implicaţi în procesul de acum 10 ani vor muri. Deşi în închisoare, el orchestrează cu măiestrie cele mai spectaculoase asasinate, imposibil de anticipat sau prevenit de către autorităţi.