Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Sa nu spui nimanui - 2006 (Tell No One)

      Sinopsis

      Adaptare dupa romanul scris de Harlan Coben si laureat a 4 premii Cesar, Sa nu spui la nimeni / Tell No One ne prezinta povestea unui om aflat intre resemnare si disperare.

       

      La opt ani dupa ce sotia sa, Margot, a fost ucisa de un criminal in serie, Alex (Francois Cluzet) continua sa traiasca neconsolat, rememorand clipele fericite petrecute alaturi de sotia sa, inainte de cumplitul eveniment. Chiar daca ucigasul a marturisit opt din crimele sale, el a negat intotdeauna ca ar fi responsabil si de moartea lui Margot.

       

      Cand lucrurile par sa se mai linisteasca, politia descopera doua cadavre in apropierea locului unde Margot a fost ucisa. Acest lucru ii determina sa redeschida dosarul si sa caute noi elemente. Intre timp Alexandre primeste un e-mail bizar care ii va schimba radical viata. De pe monitorul computerului il priveste o femeie pentru care Alex ar face orice, cu orice pret.

       

      Aceea femeie seamana izbitor cu sotia sa. Din acel moment eroul porneste intr-o cursa infernala in care va trebui sa infrunte capcanele unui misterios om din umbra in drama Sa nu spui la nimeni / Tell No One.