Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Fratii Grimm - 2005 (Brothers Grimm)

      Sinopsis

      Doi frati legendari, Jacob (Heath Ledger) si Wilhelm (Matt Damon) pornesc intr-o incredibila aventura pe taramul basmelor in filmul Fratii Grimm / Brothers Grimm.

       

      Dupa un scenariu scris de Ehren Kruger, autor al scenariului pentru Avertizarea/The Ring, filmul prezinta o intriga fictionala care ii aduce in prim plan pe cei doi culegatori germani de folclor. Acum numiti Jake si Will, cei doi calatoresc din sat in sat, sustinand ca protejeaza locuitorii, de creaturi misterioase ce trebuie exorcizate.

       

      Curajul si istetimea lor sunt puse la grea incercare in momentul in care cei doi sunt vrajiti cu adevarat. Creaturi de basm ii intampina la tot pasul, iar calatoria lor este departe de a fi linistita. “Culoarea” fratilor Grimm este transpusa pe pelicula intr-o maniera fermecatoare de catre Terry Gilliam.

       

      “Scufita Rosie”, “Jack si vrejul de fasole”, “Frumoasa din Padurea Adormita”, “Omul de Turta Dulce” sunt personaje care fac din Fratii Grimm / Brothers Grimm o pledoarie pentru inocenta si sinceritate.