Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Intre focuri - 2006 (Running Scared)

      Sinopsis

      Intre focuri se petrece intr-un peisaj urban intesat de prostitoate, pesti, drogati, mafioti si politisti corupti. Filmul Intre focuri / Running Scared incepe in actiune, cu afacerea mafiei din New York si se sfarseste intr-o baie de sange.

       

      Joey Gazelle, interpretat de Paul Walker – cunoscut pentru rolul la fel de atractiv din Fast and Furious – este baiatul bun la toate al mafiei. El este cel care face „sa dispara” armele folosite in crimele si jafurile mafiei pana cand, Joey, incalca ordinile primite de la capul bandei. In loc sa se ocupe „sa dispara” arma folosita intr-o crima, el o ascunde in nisa din beciul casei sale la gandul ca, intr-o zi, va dori sa se razbuna pe liderii mafiei.

       

      Din intamplare, unul dintre cei mai buni prieteni ai fiului sau Oleg, gaseste arma si o ia pentru a-si omari tatal vitreg... Lucrurile, insa, iau o intorsatura si mai grava cand se dovedeste ca tatal vitreg al baiatului este nepotul sefului mafiei ruse (John Noble). Acum, ca tot au inceput sa se complice lucrurile, Joey va trebuie sa-l infrunte si pe politistul corupt care a supravietuit incidentului (Chazz Palminteri) si apoi sa gaseasca arma, disparuta undeva in New Jersey in filmul Intre focuri / Running Scared.